Ranquings 2022-2023

Benvolguts amics, estem treballant contínuament per anar afegint millores i  noves funcionalitats en la nostra web. Avui us podem anunciar algunes novetats:

  • Consulta de resultats i actes: en la part dreta de la pàgina principal podeu trobar un nou menú amb enllaços cap als resultats de les diferents lligues. Per a cada encontre podreu visualitzar l'acta del partit.
  • Publicació automàtica dels resultats introduïts: una vegada l'equip local ha introduït el resultat d'un partit, podreu veure immediatament publicat el resultat a la web i l'acta del mateix

Degut a problemes tècnics, els resultats i les actes de la primera jornada encara no estan disponibles. Esperem solucionar-ho ben aviat.

En futures actualitzacions implementarem comprobacions automàtiques entre el resultat introduït per l'equip local i l'equip visitant.

També esperem poder tenir els rànquings individuals el més aviat possible. Moltes gràcies per la vostra paciència.

Per qualsevol dubte, suggerència o millora us podeu dirigir a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.