Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat diumenge 27 de març, al pavelló municipal de El Vendrell, es va disputar el Campionat Provincial Absolut, gran jornada de Tennis Taula, on és van donar cita els millors jugadors de la provincia, on hi ha hagut un gran nivell entre tots els participants. On és van donar cita fins un total de 41 participants d’arreu de tota la provincia.

El campionat es va disputar en una primera fase amb un total d’11 grups de 3 i 4 jugadors cadascun, i on passaven al quadre els 2 millors de cada grup.

Desprès de grups, excepte els 10 primers, la resta de 12 classificats han hagut de jugar una fase prèvia per entrar al quadre final a partir de vuitens, i tant vuitens com quarts s’han jugat pel dematí, i ja al migdia, en semifinals s’han enfrontat Pablo Alday (CTT Ganxets) i Jordi Verdejo (Club Gimnastic), on s’ha emportat la classificació a la final per 3-0, l’altra semifinal ha estat disputada per Jaume Querol (CTT Tortosa) i Sergi Campos (AEC Reus), on ha guanyat per un altre contundent 3-0 el jugador tortosí.

I en la gran final, entre Pablo Alday i Jaume Querol, el jugador del CTT Tortosa Jaume Querol, s’ha proclamat per primer cop campió Absolut, desprès d’un disputadissim partit per 1 a 3.