Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest diumenge 17 d'abril, es va disputar al pavelló municipal de El Vendrell el Campionat Provincial Equips Veterans, on és van donar cita fins un total de 9 equips.

La competició és va desenvolupar en una primera fase de grups, amb 3 grups de 3 d'equips cadascun, i on els primers passaven directament al triangular final on es jugaria el títol final, i on els segons i tercers feien el mateix per decidir posició final.

En el triangular de tercers per decidir de la posició 7 a la 9, desprès d'un triple empat se'l va emportar CJ Ulldecona B per davant de CTT La Lira Vendrellenca C i A, respectivament.

En el triangular de segons i per definir del 4 al 6, es va imposar CTT La Lira Vendrellenca B per davant de CJ Ulldecona A i AEC Reus B succesivament.

I ja al triangular final, per definir el campió i resta de podium, primer és va imposar per un contundent 3-0 davant el CTT La Selva, AEC Reus A, al segon partit se'l va emportar Club Gimnastic per 3-1 davant també del CTT La Selva, i a l'enfrontament decisiu per decidir el campió entre AEC Reus A i Club Gimnastic, i desprès d'un ajustat 3-2, el Club Gimnastic es va proclamar campió provincial veterans per equips.

Enhorabona a tots els participants per un gran dia de tennis taula a la provincia