Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat 20 de Novembre de 2022, és va disputar el Campionat Provincial Aleví de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria unica-mixte

Amb un total de 16 participants, repartits, en 4 grups de 4, i on passaven al quadre final els 2 primers classificats.

En quarts van guanyar Toni Sorni (CTT Tortosa), Aina Araque (CTT Ganxets), Yerai Sampedro (CTT Ganxets) i Faust Sorni (CTT Tortosa) a Aleu Duno (CJ Ulldecona), Damian Coroban (CTT Ganxets), Maxim Pujol (Reus Deportiu) i Jan Fernandez (Club Gimnastic) respectivament.

En les semis se les van endur Toni Sorni i Faust Sorni vers Aina Araque i Yerai Sampedro respectivament

I en la final, després d'un intens i disputadissim encontre, la victoria final per 3-1 va ser pel jugador tortosí Toni Sorni.