Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Èxit total de participació aquest passat diumenge en el Torneig de Nadal organitzat pel club tarragoní Gimnàstic de Tarragona, amb més de 70 palistes procedents de diferents clubs de la nostra província i també de comarques veïnes de Barcelona. La competició s’ha disputat en 2 categories, individual absoluta pel matí i dobles absoluts al vespre.

En individual masculí el guanyador ha estat el jugador de l’Esparreguera de 1ª Nacional Jordi Morales, internacional amb la selecció espanyola paralímpica de Tennis Taula que ha fet valer el seu impressionant palmarès derrotant a rivals de també molta categoria, alguns d’ells militants d’equips també de la lliga de 1ª nacional espanyola. Així, a semifinals i en un gran partit, es desfeia per 3-0 d’un dels principals favorits a la victòria, Àlvaro Barraneche de la U.E. Sant Cugat. Ja en la final, derrotava per 3-1 a un sorprenent David Cabrero (Nàstic), jove promesa del tennis taula tarragoní i que ha realitzat també un torneig espectacular, tot i caure en la final davant la gran qualitat de l’esmentat Jordi Morales. La 3ª plaça ha estat per un dels jugadors del mateix Nàstic, el jove Enric Rodríguez, que ha tingut que superar eliminatòries molt complicades enfront Josep Pajuelo (Reus Deportiu) i Senen Rodríguez (Nàstic).

En la categoria de dobles absoluta, la jove parella formada per Senen Alegret i Enric Rodríguez (ambdós del Nàstic) aconseguien el títol imposant-se en una gran final d’autèntic infart a la parella formada per Martí Folch (Falcons de Sabadell) i David Cabrero (Nàstic) per un resultat de 3-2 i 11-9 en el set final. En 3ª posició uns dels favorits, els també tarragonins Enric Casadó i Albert Masip que s’imposaven a la parella barcelonina Josep Antón (U.E. Sant Cugat) i Bernat Folch (CTT Lluïsos de Gràcia).