Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Núria Gebellí del C.T.T.ALMOSTER s’ha proclamat, Campiona infantil del TORNEO NACIONAL DE TENIS DE MESA celebrat durant aquest passat pont de la puríssima a la ciutat madrilenya d’Alcobendas.

D’aquesta manera Gebellí es refà del mal campionat que va realitzar a Salou a finals d’Octubre que donava pas a la classificació per jugar el campionat estatal i ho fa per la porta gran, sense perdre cap partit i aconsegueix així el bitllet per acudir al estatal de Valladolid que es celebrarà a finals de Febrer.

Gebellí despres de quedar primera del seu grup amb 4 victories es va desfer a semifinals de la Jugadora Aragonesa Marta Arranz del C.N.HELIOS i en una emocionant final de la jugadora del ATL. SAN SEBASTIAN Maite Aizpurua per un ajustat 12-10 al cinquè joc amb pilota de partit en contra inclosa.

També cal destacar el gran campionat que van realitzar els jugadors Pablo Alday del C.T.T.CAMBRILS que va quedar en vuitena posició en infantil masculí i Senen Alegret amb una molt meritòria quarta plaça a la difícil categoria de Juvenil Masculí.