Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

El jugador del CTT Almoster, Sergi Ciurana (cap de sèrie nº3), s’ha adjudicat el Campionat Provincial Absolut de Tennis Taula 2016, en derrotar al rival del CTT Tortosa, Jaume Querol (cap de sèrie nº 2). Tots dos jugadors han efectuat una competició excepcional, arribant a la final sense perdre cap encontre. Ciurana ha eliminat a 4rts. de final a la jove promesa tarragonina Enric Rodríguez (Nàstic) i a semifinals ha tingut que desplegar tot el seu potencial per derrotar al també jugador del Nàstic, Senen Alegret. Per altra banda, Querol es desfeia a 4rts. d’un dels favorits, Jordi Gázquez (Reus Deportiu) que amb el partit ha la butxaca ha acabat cedint contra tot pronòstic en el 5è set. Finalment, i ja a semifinals, el tortosí guanyava a Enric Verdejo del Nàstic per 3-0.

En la gran final, menys emoció de l’esperada, ja que l’ebrenc Jaume Querol només ha mostrat resistència en un primer set que a acabat cedint per una ajustat 11-9. A partir d’aquí, Ciurana s’ha mostrat molt més contundent i ha acabat imposant-se amb tot mereixement per 3-0, marcador final.

Amb aquesta victòria, l’esmentat Sergi Ciurana ha demostrat ser un dels millors jugadors de tennis taula dels últims anys, on acumula un total de 3 campionats en les 4 últimes participacions, mentre que a Querol se li segueix resistint aquest títol, tot i arribar a la final per segon any consecutiu.

Finalment, destaquem que la competició d’enguany s’ha disputat a les instal·lacions del Club Gimnàstic de Tarragona, amb una assistència força espectacular que ha reunit a prop de 60 palistes dels diferents clubs d’arreu de les comarques tarragonines i del Baix Maestrat.

final provincial