Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Nou èxit de l’expedició tarragonina de jugadors de tennis taula en la II Fase de l’Open Catalunya de Tennis Taula. Disputat aquest passat cap de setmana a les instal·lacions de Reina Elisenda i del CTT Calella, segons la categoria i edat dels jugadors.

En la categoria dels més petits, aleví “A”, destaquem el gran resultat obtingut pel palista de les Terres de l’Ebre Joan Martínez (CTT Tortosa), que ha aconseguit un espectacular 6è lloc, desprès de caure a 4rts de final contra un dels finalistes, Lluc Sánchez (CTT Calella).

En la categoria infantil “B”, l’escola de Tennis Taula del Cambrils segueix donant els seus fruits, de nou de la mà del jove Pablo Alday que s’ha emportat el triomf amb molta autoritat, derrotant en la final a Ramón Pol (CTT Mataró) per un còmode 3-0.

Un altre campió de les terres de Tarragona ha estat el també jugador del CTT Tortosa Joan Obregón, que ha aconseguit el 1er. lloc en la categoria Juvenil “B”,en la final s’imposava a Oriol Puigmal (CTT Olot) per un folgat 3-0.

I en la categoria Femení “B”, la jugadora Núria Gebellí del CTT Almoster ha aconseguit un meritori 3er. lloc, sent derrotada inextremis per 3-2 enfront Irene Delgadillo (CTT Mataró).

Per últim, remarquem que aquesta competició ha tornat a sumar un gran nombre d'inscrits dels millors clubs d'arreu de Catalunya i el seu nivell de joc segueix creixent considerablement.