Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat cap de setmana, a les instal·lacions del Reus Deportiu s’han reunit les millors jugadores de tennis de taula de la Territorial Tarragonina. En la que ha estat una gran jornada de ping-pong femení, la jugadora del CTT Ganxets de Reus, Magda Veciana, revalidava el títol de Campiona Provincial Absoluta 2016.

Desprès d’una fase inicial de grups, les primeres classificades s’han enfrontat entre sí per eliminació directa en el quadre final. Així, l’esmentada Magda Veciana es desfeia a quarts de final d’una de les favorites, Núria Gebellí de l’Almoster i a semifinals guanyava a Natàlia Altès del Reus Deportiu.

En l’altra part del quadre, la finalista ha estat una sorprenent Anna Arumí (Els Ganxets de Reus), que amb només 13 anys ha aconseguit imposar-se a quarts de final a Mar Gisbert, també dels Ganxets i a semifinals derrotava a Jordina Virgili del mateix club reusenc.

Ja en la final, Magda Veciana feia valer la seva gran experiència, revalidant el títol sense cedir cap set en tot el campionat, imposant-se a la jove Anna Arumí amb força autoritat (3-0 marcador final), completant així un excel·lent campionat.

Ressaltem que, en aquesta edició 2016, la participació ha estat força bona, fet que confirma la tendència ascendent del tennis taula femení en els darrers anys, a la nostra província

 

20160228 115429 1