Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat cap de setmana, a la seu esportiva de la Territorial de Tarragona, el jove jugador del Reus Deportiu Pol Veciana s’ha proclamat nou campió provincial de tennis taula 2019 en la categoria de Juvenil masculí. En categoria femenina, la gran triomfadora ha estat Alba Virgili del C.T.T.Ganxets , que ha revalidat el títol del 2018. Ha estat una gran jornada, aconseguint superar la participació dels darrers anys amb fins 23 palistes de la nostra província que han mostrat un gran nivell de joc general.

Desprès de superar la fase inicial de grups, els enfrontaments més destacables han estat:

¼ de final, Joan Gebellí del Reus Deportiu ha superat sorprenentment al campió del 2018, Joan Martínez del CTT Tortosa per un ajustat 3 a 2, en el que ha estat, sens dubte, un dels enfrontaments més espectaculars de la jornada. A la mateixa ronda, també destaquem la gran victòria del jove jugador, tot i que encara de categoria aleví, Ruixiang Tang del Ganxets de Reus, que s’ha imposat per 3 jocs a 1 enfront Arnau Martínez (jugador del mateix club). A semifinalsPol Veciana ha guanyat a Gebellí per 3 a 0 i Ruixiang ha superat Claudi López del CTT Ganxets (ressaltem també el mèrit, ja que tots dos semifinalistes són de categoria aleví).

En la gran final, l’esmentat Pol Veciana no ha donat gaires opcions al sempre sorprenent Ruixiang Tang, imposant-se amb força solvència per 3 jocs a 1. Aquest ha estat l’únic joc que ha cedit Veciana en tot el campionat. Amb aquest resultat, es confirma que tant el Reus Deportiu com el CTT Ganxets són els autèntics dominadors de la categoria, amb dos jugadors a semifinals cadascú.

En la categoria juvenil femení, han estat 5 les jugadores que s’han disputat el títol, enfrontant-se totes entre si. La campiona final ha estat Alba Virgili del Ganxets de Reus, que ha aconseguit reeditar la victòria del 2018, superant a la subcampiona Chenxin Tang per 3 jocs a 1, en un partit molt igualat en tots els parcials. La tercera posició final ha estat per Laia Casanovas del Ganxets i quarta classificada Renata Shypsha del CTT Cambrils (jugadora de categoria prebenjamí).

En resum, el podi final Juvenil Masculí, ha estat:

1er   Pol Veciana(Reus Deportiu)

2on. Ruixiang Tang(CTT Ganxets)

3er. Joan Gebellí(Reus Deportiu)

Categoria Juvenil Femení:

1ª. Alba Virgili (CTT Ganxets)

2ª. Chenxin Tang (Ganxets)

3ª. Laia Casanovas (CTT Ganxets)

 IMG 20191110 WA0000

 

ff78d7b0 3475 4b75 930f 70268f5d1599