Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

En els marcs de la campanya Riuada Solidària, per ajudar als damnificats dels aiguats del mes d'octubre a l’Espluga de Francolí, el CTT l’Espluga organitzava, el 24 de novembre, el seu primer torneig. La resposta de tots els clubs de la província de Tarragona va ser molt bona i generosa, superant amb escreix les previsions d’inscrits. Juntament amb el torneig, també es va realitzar un dinar en el qual s’hi van aplegar tots els jugadors participants en el campionat i que va fer palès la bonica jornada de solidaritat que s’estava vivint.

Participants

Dinar

 

Pel que fa a la competició, es va distribuir en una primera fase de grups on la classificació d'aquests enquadraria els jugadors en un quadre A i un quadre B, de consolació.

La victòria al quadre A va ser pel jugador del C.T.T. Almoster, Sergi Ciurana, que va demostrar ser superior a la resta dels competidors. Ciurana va superar a la final al Ferran Perarnau, jugador del Nàstic de Tarragona. El podi el completaria Marc Olivé, del C.T.T. Cornudella, desfent-se en la lluita pel tercer lloc del jugador del Xavi Vizcaino, del C.T.T. Ganxets.

Al quadre B, les semifinals van definir-se com un doble enfrontament entre companys d'equip. La primera enfrontava Juan Blanca i J.M. Serret del C.T.T. La Selva i la segona Luis Herrero i Fran Montes del Nàstic. Les victòries en semifinals van ser per Blanca i Montes, que disputarien la final. La victòria en la final se l'emportava Juan Blanca, mentre que el tercer lloc era per Luis Herrero que s'imposava en a J.M. Serret en un disputat partit.

 

Open A

1. Sergi Ciurana (C.T.T.Almoster)

2. Ferran Perarnau (Club Gimnàstic)

3. Marc Olivé (C.T.T. Cornudella)

4. Xavi Vizcaino (C.T.T.Ganxets)

Podia a

 

Open B

1. Juan Blanca (C.T.T. La Selva)

2. Fran Montes (Club Gimnàstic)

3. Luis Herrero (Club Gimnàstic)

4. Josep M. Serret (C.T.T. La Selva)

Podi b