Ranquings 2021-2022

El CTT Tortosa “B” sorprèn a un desconegut Vinaròs

En el duel per la 3ª plaça, el CTT Tortosa “B” ha superat a un desconegut CTT Vinaròs per un sorprenent 6-0, un gran resultat per als del Baix Ebre que esperaven un enfrontament força igualat i que, gràcies a aquesta gran victòria, prenen la posició de podi dels vinarosencs.

En quant al líder, el Reus Deportiu, nova jornada i nova victòria, ja són 13 de 13, en aquesta, imposant-se a domicili del CTT La Selva per un còmode 1-5. Qui segueix també el fort ritme del líder és el CTT Tortosa, l’únic equip que pareix en condicions de disputar el títol amb els reusencs ha superat en aquesta jornada amb més comoditat de l’esperada al Nàstic “B” per 5-1. També destaquem la gran victòria de la Lira Vendrellenca per 5-1 enfront un CTT Cambrils que ha afrontat el partit amb una baixa molt important en la seva alineació titular. Per últim, el CTT Cornudella ha aconseguit superar al cuer, el Cambrils “B” per 4-2, sense gaires sofriments.

A Primera Provincial, l’indiscutible líder, el CTT Amposta, ha aconseguit imposar-se a un dels equips més forts de la categoria, el CTT Almoster “B” per 4-2. El màxim perseguidor dels ampostins, el Nàstic “C” no afluixa i no dona cap opció al seu rival, superant al CTT Cambrils “C” per 0-6. Una jornada més, el Nàstic “D” seguirà en 3ª posició de promoció d’ascens, gràcies a la treballada victòria en la seva visita a la pista ebrenca del CJ Ulldecona per 2-4.

Finalment, a Segona Provincial, el CTT Almoster “C” segueix amb pas ferm cap a la primera divisió en guanyar per 6-0 al CTT La Selva “C”. Reus Deportiu “C” i la Lira Vendrellenca “C” segueixen a 1 i 2 victòries respectivament del líder, superant als seus rivals en aquesta jornada.

Resultats i classificacions - Jornada 13