Ranquings 2021-2022

Un gran Reus Deportiu referma el liderat en la seva visita a Vinaròs.

En la 9ª i última jornada de la primera volta de la Lliga Provincial Preferent, el líder Reus Deportiu ha superat a un dur CTT Vinaròs (3er. classificat) que no ha pogut encertar l’alineació més adequada. Els del Baix Camp, s’han imposat finalment per 2-4 en un gran encontre i, per tant, acaben la 1ª volta com a invictes.

Per altra banda, El CTT Tortosa (2ºn. classificat), pareix l’únic equip capaç de seguir el fort ritme del Reus, i en aquesta jornada s’ha imposat a un ben plantat CTT Cambrils “B”, que ha donat més feina de la que reflexa l’ampli marcador de 6-0. En un altre gran encontre, el Nàstic confirma la seva remuntada a la classificació i acaba la 1ª volta en 4ta. posició, gràcies a la gran victòria per 4-2 sobre el CTT Cambrils. I finalment, el CTT La Selva ha guanyat en la seva visita a la difícil pista del Cornudella per 1 a 5 i el CTT Tortosa “B” s’ha imposat a la Lira Vendrellenca per 4-2.

A 1ª Provincial, el CTT Amposta acaba la 1ª volta amb un domini de la categoria impressionant, ja que aconsegueix una nova victòria per 5 a 1 enfront el CTT Cambrils “C”. Els seus immediats perseguidors tampoc fallen, i el Nàstic “D” superant al Amposta “B” per 0-6 i el Nàstic “C” a domicili de la Lira Vendrellenca “B” per 2-4. Un altre dels valors en alça és el C.J. Ulldecona, que acaba la primera volta en 4ta. posició desprès de derrotar a la Selva “B” per 5 a 1.

Finalment, a 2ª Provincial, Almoster “C” i Reus Deportiu “C” acaben la primera volta empatats al capdavant de la classificació amb 8 victòries i només 1 derrota, mentre que la Lira Vendrellenca “C” acaba en 3ª posició.

Resultats i classificacions - Jornada 9