Ranquings 2021-2022

El Reus Deportiu, Campió de Lliga de Preferent 2016-2017 de Tennis Taula.

A dues jornades encara de finalitzar la competició, el Reus Deportiu es proclama matemàticament Campió de Lliga 2016-2017, tot un equip estel·lar, format per grans jugadors de llarg historial en el tennis taula tarragoní, com són en Josep Pajuelo, Jordi Gazquez, Daniel Algaba i Albert Sedano.

En aquesta 16ª jornada, els reusencs s’han desplaçat a la difícil pista del 3er. classificat, el CTT Tortosa “B”. El filial tortosí ha realitzat un gran encontre i ha venut la victòria molt cara, però els del Baix Camp han estat, un cop més, infal·libles, i seguint la tònica de la temporada han aconseguit la 16ª victòria consecutiva en altres tantes jornades, aquesta per 2-4, i per tant, amb encara dues jornades de marge i totalment invictes, aconsegueixen un més que merescut títol que els acredita com el millor equip de la millor Lliga de Tarragona, la Provincial Preferent.

En quant a la resta de la jornada, destaquem l’enfrontament entre el CTT Vinaròs i el Nàstic “B”, que han realitzat un partit molt emocionant i disputat, tenint en compte que ambdós equips estan en la lluita per el podi final de la categoria. El partit ha acabat amb victòria dels visitants, 2-4 per al Nàstic. El CTT Tortosa, es recupera ràpidament desprès de l’ensurt de la jornada anterior i serà el subcampió final, superant a domicili al CTT La Selva per 1 a 5, amb menys problemes dels previstos. Finalment, el CTT Cambrils, desprès de 3 derrotes consecutives, torna al camí de la victòria imposant-se al CTT Cornudella per 4-2.

A Primera Provincial, el Nàstic “C”, líder de la categoria, derrota al CJ Ulldecona per 4-2 i l’Amposta, 2on. classificat, s’imposa en el desplaçament a la pista del AEC Reus per 0-6. En quant a la 2a. Provincial, el CTT Almoster “C”, es proclama campió matemàtic de lliga, superant sense gaires dificultats per 1-5 al Reus Deportiu “B”, mentre que el Reus Deportiu “C” seguirà en segona posició, en guanyar al CTT La Selva “C” per 6-0.

Resultats i classificacions - Jornada 16