Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Gran jornada esportiva disputada aquest passat cap de setmana al Pavelló Esportiu Municipal del Vendrell, en la que els millors jugadors de Tenis de Taula de la Territorial Tarragonina s'han aplegat per disputar el títol de Campió de la temporada 2018-2019, en la categoria Absolut Masculí.

Després d'una fase inicial de grups, a 1/8 de final s'han vist interessants enfrontaments, destacant la gran victòria de Xavier Vizcaíno (CTT Cornudella) sobre el gran campió del Reus Deportiu, Josep Pajuelo per 3 jocs a 0. En aquesta mateixa ronda, destaquem també el gran partit entre un dels favorits al títol, Sergi Ciurana del CTT Almoster que s'imposava per 3 jocs a 1 sobre el tortosí Juan Carlos Muñoz, aquest semifinalista l'any anterior.

A 1/4 de final, gran victòria del campió del 2018 i cap de sèrie núm. 1 del torneig Albert Masip (CTT La Selva) sobre Marc Lari del Nàstic per 3 a 0. Mentre que el cap de sèrie núm. 4 Álvaro Barreneche s'imposava a Sergi Ciurana per 3 a 1 i Jordi Gázquez (Reus Deportiu) superava a Ferran Busquets de l'Almoster, desplegant un gran joc per 3-1.

A semifinals s'han vist pràcticament els 4 jugadors més forts del campionat, amb un Albert Masip que enguany s'ha vist superat per 3 a 0 davant un explosiu Álvaro Barreneche i l'altra semifinal la disputaven el jugador del CTT Tortosa Jaume Querol (cap de sèrie núm. 3) que s'imposava amb més dificultats a un gran Jordi Gázquez del Reus, que tot i caure derrotat, ha realitzat un gran campionat.

Per tant, la final l'han disputat Jaume Querol, impecable durant tot el campionat i Barraneche del Nàstic. En un partit molt igualat i amb molts intercanvis espectaculars, finalment el jugador granota ha superat per 3 jocs a 1 a l'ebrenc del CTT Tortosa. Destaquem que aquest títol s'escapava any rere any al jugador tarragoní i que finalment ha pogut emportar-se amb molt de mèrit. També destaquem el gran campionat de Querol, jugador veterà de categoria +40 i que amb aquest 2n lloc ha aconseguit 4 podis consecutius en els darrers 4 anys.

La classificació final ha estat:

  1. Álvaro Barreneche (Nàstic)
  2. Jaume Querol (CTT Tortosa)
  3. Albert Masip (CTT La Selva) i Jordi Gázquez (Reus Deportiu)

 IMG 20190224 WA0000

En el següent enllaç podeu trobar els resultats de les eliminatòries de Tercera Provincial. Recordem que aquest divendres es jugaran les eliminatòries finals per decidir les posicions de la lliga.

Jornada 2 Fase final de Tercera.

 

 

Resultats i classificacions lligues territorials RTT - Jornada 1

Preferent
Primera
Segona
Tercera - A
Tercera - B

Jugador enquadrats als equips:

Jugadors Lliga - V2
Jugadors Lliga - V3