Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Adjunt podeu trobar els resultats de la última jornada de les lligues de la RTT.

Les classificacions de Preferent, Primera i Segona són les classificacions definitives una vegada aplicada la normativa de desempats.

Resultats i classificacions - J18 (J22 de 3a)

A falta de dues jornades, el Reus Deportiu té el títol pràcticament a la butxaca.

16ª jornada sense gaires sorpreses a Preferent, on destaquem el 2-4 del Nàstic “B” sobre un dels rivals directes a eludir el descens de categoria, el CTT Cornudella. Aquest resultat situa als granotes a 2 victòries de la plaça de promoció de descens, amb tant sols 2 jornades per disputar. L’altre encontre interessant de la jornada s’ha disputat a la pista ebrenca del Tortosa “B”, on un esplèndid CTT Vinaròs s’ha emportat 3 punts molt lluitats fins l’últim respir. Per tant, aquest resultat, assegura la 3ª posició per als del Baix Maestrat en la classificació final. El líder Reus Deportiu, ha doblegat sense compassió per 6-0 a un dels rivals que més dificultats els va posar en l’anada a la primera volta, el AEC Reus. Aquest resultat negatiu, enfonsa a l’equip dels excursionistes a la plaça de promoció de descens. Finalment el Nàstic “A”, s’ha imposat amb molta autoritat al CTT Cornudella a domicili i, el segon classificat CTT Tortosa “A”, al ja descendit CTT Amposta per 6-0.

A 1ª Provincial ha saltat la sorpresa amb la derrota del líder, el CTT La Selva, que ha caigut per 4-2 en la seva visita a la Lira Vendrellenca “B”. Aquesta ensopegada l’ha aprofitat la Lira “A” per empatar amb els selvatans al capdavant de la classificació. A falta de només 2 jornades, el títol de lliga romandrà força emocionant. Per últim, l’Almoster, 3er. classificat, confirma la seva candidatura a la promoció d’ascens doblegant al Reus “B” per 0-6.

A 2ª Provincial, La Selva “B” i C.J. Ulldecona ja són equips de 1ª Provincial gràcies als resultats positius obtinguts en aquesta jornada, i a 3ª Provincial el líder, el Reus “C”, s’escapa i te el títol pràcticament a la butxaca juntament amb la derrota del CTT Tortosa “C” per 6-0 enfront el 3er. classificat, La Selva “C”.

Resultats i classificacions - J16

En els següents enllaços podeu trobar els resultats de la última jornada de les lligues de la RTT.

Resultats i classificacions - J17 (J20 de 3a)

Aprofitem per informar-vos que en els rànquings de totes les categories ja es computen els punts de dobles.

En els següents enllaços podeu trobar els resultats de la última jornada de les lligues de la RTT.

Resultats i classificacions - J15 (J17-J18 de 3a)