Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Èpiques victòries del CTT Cornudella i Vinaròs a domicili

Resultats d’autèntic infart en la 14ª jornada de la Lliga Preferent de Tennis Taula. Així, el CTT Cornudella i CTT Vinaròs han aconseguit imposar-se als seus rivals, CTT Tortosa “B” i CTT Cambrils, tots dos per 3-4 i a domicili. Amb aquestes victòries en mà, el Vinaròs referma el 3er lloc de la classificació, mentre que el Cornudella és situa a la zona mitja de la taula, deixant la permanència pràcticament assegurada.

Al capdavant i una jornada més, el líder Reus Deportiu es manté imparable i cada cop té el títol més a prop, ja són 14 victòries en altres tantes jornades, en aquesta setmana la víctima ha estat un Nàstic “B” que pràcticament no ha posat resistència, resultat final, 6-0 per als granotes. El segon classificat, CTT Tortosa “A”, s’ha imposat al Nàstic “A” per 4-2 amb força més dificultats, i per últim, el AEC Reus ha derrotat al cuer CTT Amposta per 5-1.

A les altres categories, destaquem la soferta victòria del líder de 1ª Provincial, el CTT La Selva que s’ha imposat al Cambrils “B” per 2-4, mentre que la Lira Vendrellenca “A” s’apropa a l’ascens directe mitjançant una nova victòria, en aquesta jornada, enfront el Nàstic “C” per 5-1. A 2ª Provincial, excel·lent victòria del Vinaròs “B” enfront el líder CJ Ulldecona per 4-2 i un gran Almoster “B” s’ha imposat a un dels forts de la categoria, el Ganxets “A” per 4-2. Per últim, a 3ª Provincial, una jornada més, Reus “C” i Tortosa “C” no fallen i segueixen el frec a frec pel títol.

Resultats i classificacions - J14