Ranquings 2022-2023

Comença la temporada 2015-2016 del tennis taula tarragoní.

El Nàstic A és el primer líder de la Lliga Preferent tarragonina de tennis taula gràcies a la folgada victòria per 6-0 enfront l’equip “B” del mateix club. Per altra banda, el CTT Tortosa “A” Sports Madison, actual subcampió, doblegava amb moltes dificultats al seu filial per 4-2, el Reus Deportiu “A” aconseguia una meritòria victòria a domicili enfront el recent ascendit Cambrils per 2-4, el CTT Vinaròs s’imposava a un lluitador CTT Amposta per 4-2 i finalment, en el que ha estat el gran encontre de la jornada, un èpic A.E.C. Reus aconseguia emportar-se els 2 punts de la sempre difícil pista del CTT Cornudella en el desempat a dobles per 3-4.

A 1ª Provincial el liderat queda a mans del CTT Almoster gràcies a la contundent victòria a domicili per 0-6 enfront el A.E.C. Reus “B”, Cambrils “B” i La Selva comparteixen el segon lloc de la taula en imposar-se per idèntic 5-1 als seus rivals.

A 2ª Provincial lidera la taula en solitari el C.T.T. Ganxets i finalment a 3ª Provincial, Ganxets “C” i Els Mets comparteixen el liderat en imposar-se als seus rivals per idèntic 6-0.

Resultats i classificacions J01 [Actualitzat]