Ranquings 2022-2023

El Nàstic manté el liderat a la lliga de Preferent de Tennis Taula.

Gràcies a la seva amplia victòria per 1-5 a domicili del CTT Amposta “A”, els granes mantenen la primera posició de la taula classificatòria amb només 1 set d'avantatge sobre els seus immediats perseguidors, el CTT Tortosa -Madison- “A” i el Reus Deportiu, que en aquesta 2ª jornada s’han imposat als seus rivals Cambrils “A” i CTT Cornudella per idèntic 6-0. L’altre equip que aconsegueix seguir el ritme dels líders, el AEC Reus, tornava a sofrir per emportar-se els 3 punts (4-3), en un altre encontre decidit al mateix límit. Finalment el CTT Tortosa -Madison- “B” aconseguia estrenar-se amb victòria a Preferent mitjançant una còmoda victòria per 5-1 enfront el filial grana.

A 1ª Provincial el CTT La Selva i la Lira Vendrellenca “B” mantenen el frec a frec al capdavant de la taula gràcies a les victòries sobre el CN Tàrraco per 6-0 i el CTT Almoster “A” per 1-5. A 2ª Provincial, CTT Salou, CJ Ulldecona i CTT La Selva “B” també resolen la jornada de forma satisfactòria i per tant, comparteixen la 1ª plaça, mentre que a 3ª Provincial també un altre triple empat al capdavant, CTT Tortosa “C”, La Selva “C” i Reus Deportiu “C”.

La propera jornada, interessant enfrontament entre el líder Nàstic “A” amb l’imbatut i equip revelació de la temporada a Preferent, el AEC Reus.

Resultats i classificacions J02