Ranquings 2021-2022

Aquest passat cap de setmana, a les instal·lacions de la Federació, s’han reunit les millors jugadores de tennis de taula de tota la província per disputar el Campionat Provincial Absolut Femení. Ha estat sens dubte, una gran jornada de Tennis Taula femení i s’ha pogut comprovar el bon nivell que aquesta categoria gaudeix a la Territorial Tarragonina.

Desprès d’una fase inicial de grups, com és habitual, les primeres classificades s’han enfrontat entre sí per eliminació directa en un quadre final.

A semifinals han arribat Magda Veciana (Ganxets de Reus) i actual defensora del títol que ha superat a Natalia Altés del Reus Deportiu per 3 jocs a 1. En l’altra semifinal, la jove Alba Virgili (també dels Ganxets) superava en un gran i competit encontre a Andrea Vidal (Reus Deportiu) per 3 jocs a 2 i 11-9 en el cinquè i definitiu set.

Ja en l’esperada gran final, Magda Veciana ha fet valer un cop més la seva gran experiència en aquest esport, revalidant el títol per tercer any consecutiu, sense donar gaires opcions a la seva rival, ja que l’ha derrotat per 3 jocs a 0.

Ressaltem però, el bon paper que ha realitzat la finalista Alba Virgili, tenint en compte que encara pertany a la categoria d’infantil.

Ressaltem que, en aquesta edició 2017, la participació ha estat força bona, amb un gran nivell de joc, fet que confirma la tendència ascendent del tennis taula femení en els darrers anys, a la nostra província.

rsz abs fem