Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

La jugadora dels Ganxets Sanija Kibelko, nova Campiona Provincial de Tennis Taula 2018 en la categoria absolut femení.

Aquest passat diumenge, a les instal•lacions oficials de la Federació, s’han aplegat les millors jugadores de tennis de taula de tota la territorial tarragonina per disputar el Campionat Provincial Absolut Femení. Sens dubte, ha estat, una gran jornada de Tennis Taula, i s’ha pogut comprovar el bon nivell que aquesta categoria gaudeix a la nostra província.

El campionat s’ha disputat amb format lliga, totes contra totes. I la gran novetat ha vingut de mà de la jugadora d’origen letó Sanija Kibelko, recentment fixada pel club reusenc CTT Ganxets, jugadora de molt nivell i que ha estat l’autèntica dominadora de la jornada, superant a totes les seves rivals amb força autoritat, i per tant, aconseguint el títol de Campiona Provincial.

En segona posició ha quedat un altra esportista del mateix Ganxets, Alba Virgili, que ha realitzat també un gran torneig, cedint només contra la campiona. En la 3ª posició del podi hi ha hagut molta igualtat, amb un triple empat entre les tres jugadores del Reus Deportiu, classificant finalment per aquest ordre, Nuria Gebellí, Natàlia Altés i Lorena Altadill, cinquena classificada. Per últim, destaquem el bon paper realitzat per la jove jugadora d’origen asiàtic Chenxin Tang Quiu, de categoria alevina, que tot i classificar en 6ª i última posició, ha demostrant molt bons detalls en el seu joc.

2018 prov abs fem

El jove Riu Xiang revalida el títol de Campió Provincial Benjamí.

Aquest passat cap de setmana, al local de la seu de la Federació Tarragonina s’ha disputat el Campionat Provincial de Tennis Taula, categoria Benjamí Mixte. Els jugadors s’han dividit en dos grups de quatre, dels quals els dos primers s’han classificat a la fase final, i els restants han disputat el quadre de consolació.

En la primera semifinal, el jugador del CTT Ganxets Rui Xiang a superat a Eudald Massegosa del CTT Cambrils per un clar 3-0. En l’altra semifinal, ha estat Claudi López del Cambrils que també ha superat a Àngel Mantani del mateix club, per un altre folgat 3-0. I en la final, de nou Riu Xiang ha demostrat un gran nivell de joc i ha superat a Claudi López per un altre 3-0.

Amb aquest resultat, el jove jugador d’origen asiàtic Riu Xiang, ha aconseguit el títol de Campió Provincial en la categoria Benjamí per segon any consecutiu, sense cedir ni un sol set en tot el torneig, fet que demostra ser una autèntica futura promesa del tennis taula tarragoní.

En la final de consolació, ha estat Laia Casanovas del CTT Ganxets qui ha aconseguit la victòria, imposant-se a Aran Bouza, també del Ganxets, per un resultat de 3 jocs a 1.

2018 prov ben mix

Victor Altarriba del CTT Cornudella, nou campió del provincial “B” de Tarragona.

Aquest passat cap de setmana, a la veïna localitat de Cornudella del Montsant, s’ha disputat el Campionat Provincial Absolut B de Tennis Taula 2017/2018. Recordem que aquest torneig, organitzat per la Federació Territorial Tarragonina, permet participar a tots els jugadors federats de la província fins un nivell màxim de 2ª categoria provincial.

La participació ha estat força alta, amb un total de 45 jugadors procedents dels diferents clubs tarragonins. Destaquem la 1ª semifinal, on Albert Sedano del AEC Reus ha superat amb força autoritat a Francesc Molas de La Selva per 3 jocs 0. En l’altra part del quadre, molta més igualtat, ja que els locals Víctor Altarriba i Oriol Carod han realitzat un disputadíssim enfrontament, que finalment ha caigut de la mà de Altarriba per 3 a 2. I en la gran final, el jugador local del CTT Cornudella Víctor Altarriba s’ha mostrat més contundent, i ha superat a Sedano del AEC Reus per 3 jocs a 1, amb molta més igualtat de la que reflexa el marcador.

Per tant, la classificació final ha estat la següent:

1. Campió 2017/2018 Víctor Altarriba (CTT Cornudella)

2. 2ºn classificat Albert Sedano (AEC Reus)

3. 3er. Oriol Carod (CTT Cornudella)

4. 4rt. Francesc Molas (CTT La Selva)

2018 prov abs b

El Reus Deportiu, nou Campió Provincial de veterans per equips 2017/2018.

Aquest passat cap de setmana, els millors equips de tennis taula de veterans de la província, s’han aplegat per disputar el Campionat Provincial de Veterans en la edició 2017/2018. Ha estat una gran jornada, amb força participació, en la que els 16 equips inscrits dels diferents clubs de la Federació Territorial Tarragonina s’han enfrontat entre si per aconseguir el títol. Recordem que en aquest torneig poden participar únicament equips formats per jugadors amb més de 40 anys.

En quant a la competició, ha estat el Reus Deportiu l’autèntic dominador, equip que enguany s’ha vist molt reforçat amb jugadors de molt renom i experiència, no tenint pràcticament rival. Recordem que en els darrers 4 anys havia estat el CTT Tortosa el vencedor, però el potent Reus Deportiu ja ha aconseguit eliminar als tortosins a la semifinal per un folgat 3-0.

En l’altra semifinal, el CTT Vinaròs superava amb una mica més d’oposició (3-1) al Nàstic de Tarragona. Per tant, la gran final l’han disputat el Reus i l’esmentat Vinaròs. Els reusencs han fet valer la seva condició de favorits i no han donat opcions, superant als del Baix Maestrat per un incontestable 3 jocs a 0. Per tant, el Reus Deportiu, format per la tripleta estel•lar Enrique Agudo, Josep Pajuelo i Jordi Gazquez s’ha adjudicat el títol de format totalment merescuda.

Finalment, destaquem també el resultat del torneig B, que ha enfrontat als segons classificats de la fase de grups, en la que el CTT Almoster s’ha imposat amb força facilitat a la resta de rivals.

El podi final ha estat el següent:

1er. Reus Deportiu

2ºn. CTT Vinaròs

3ers. CTT Tortosa i Nàstic de Tarragona

2018 prov vet eq

Aquest passat cap de setmana, el Pavelló Esportiu del Nàstic a aplegat a les millors parelles de Tennis Taula de la província de Tarragona en la modalitat de dobles. La competició s’ha iniciat mitjançant una fase prèvia de grups, on els 2 primers classificats han passat a un quadre final, per eliminació directa.

Els grans triomfadors de la jornada han estat l’experta parella del CTT Almoster de la 2ª Divisió Estatal, formada per Marc Piñol i Sergi Ciurana, que han demostrat un any més, ser uns autèntic especialistes en aquesta disciplina.
Piñol i Ciurana han superat totes les rondes desplegant un gran nivell de joc, fet que s’ha vist reflexat en els clars marcadors que han infringit als seus rivals, els quals han superat per clars 3 jocs a 0, fins plantar-se en la gran final amb relativa comoditat. Així, a 8ens de final superaven als joves Xavi Martorell – Joan Martínez del CTT Tortosa, a 4rts de final a David Masip - Ferran Fortuny (CTT La Selva) i a semifinals a una de les parelles més destacades de la jornada, els locals Ferran Perernau - Guillem Santiago (Nàstic).

Per l’altra part del quadre, la parella finalista formada pels veterans Josep Pajuelo i Jordi Gázquez del Reus Deportiu han sofert de valent per superar les eliminatòries. Així, a 8ens. s’han desfet d’una de les parelles més fortes, Sergi Ferré – Álvaro Barraneche (CTT Almoster) per una ajustat 3-2, a 4rts de final s’han imposat a Enric Casadó – Albert Masip del Tàrraco, també per un ajustat 3-2. I ja a semifinals, han derrotat a un altra de les parelles sorprenents de la jornada, els tortosins Arcadi Martínez i Joan Obregón, amb menys dificultats de les esperades, per 3-0, amb els parcials força ajustats.

Ja en la gran final, els jugadors de l’Almoster han desplegat la seva millor versió de la jornada i han acabat imposant-se, no sense molt sofriment, en el 5è i definitiu joc a Pajuelo – Gázquez. Per tant, resultat final 3 jocs 2, i nous Campions Provincials del 2017, els esmentats Marc Piñol – Sergi Ciurana. Ressaltem que la parella del Baix Camp, amb aquest nou títol, es referma com la dupla provincial més exitosa dels últims anys, ja que han aconseguit disputar la seva 5ª final de forma consecutiva, i assolint el seu 2on. títol del seu palmarès.

La classificació final ha estat:
1ers. Sergi Ciurana - Marc Piñol (CTT Almoster)
2ons. Josep Pajuelo - Jordi Gázquez (Reus Deportiu)
3ers. Arcadi Martínez - Joan Obregón (CTT Tortosa)
3ers. Ferran Perarnau - Guillem Santiago (Nàstic)

IMG 20170322 WA0004