Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat cap de setmana, el Pavelló Esportiu del Nàstic a aplegat a les millors parelles de Tennis Taula de la província de Tarragona en la modalitat de dobles. La competició s’ha iniciat mitjançant una fase prèvia de grups, on els 2 primers classificats han passat a un quadre final, per eliminació directa.

Els grans triomfadors de la jornada han estat l’experta parella del CTT Almoster de la 2ª Divisió Estatal, formada per Marc Piñol i Sergi Ciurana, que han demostrat un any més, ser uns autèntic especialistes en aquesta disciplina.
Piñol i Ciurana han superat totes les rondes desplegant un gran nivell de joc, fet que s’ha vist reflexat en els clars marcadors que han infringit als seus rivals, els quals han superat per clars 3 jocs a 0, fins plantar-se en la gran final amb relativa comoditat. Així, a 8ens de final superaven als joves Xavi Martorell – Joan Martínez del CTT Tortosa, a 4rts de final a David Masip - Ferran Fortuny (CTT La Selva) i a semifinals a una de les parelles més destacades de la jornada, els locals Ferran Perernau - Guillem Santiago (Nàstic).

Per l’altra part del quadre, la parella finalista formada pels veterans Josep Pajuelo i Jordi Gázquez del Reus Deportiu han sofert de valent per superar les eliminatòries. Així, a 8ens. s’han desfet d’una de les parelles més fortes, Sergi Ferré – Álvaro Barraneche (CTT Almoster) per una ajustat 3-2, a 4rts de final s’han imposat a Enric Casadó – Albert Masip del Tàrraco, també per un ajustat 3-2. I ja a semifinals, han derrotat a un altra de les parelles sorprenents de la jornada, els tortosins Arcadi Martínez i Joan Obregón, amb menys dificultats de les esperades, per 3-0, amb els parcials força ajustats.

Ja en la gran final, els jugadors de l’Almoster han desplegat la seva millor versió de la jornada i han acabat imposant-se, no sense molt sofriment, en el 5è i definitiu joc a Pajuelo – Gázquez. Per tant, resultat final 3 jocs 2, i nous Campions Provincials del 2017, els esmentats Marc Piñol – Sergi Ciurana. Ressaltem que la parella del Baix Camp, amb aquest nou títol, es referma com la dupla provincial més exitosa dels últims anys, ja que han aconseguit disputar la seva 5ª final de forma consecutiva, i assolint el seu 2on. títol del seu palmarès.

La classificació final ha estat:
1ers. Sergi Ciurana - Marc Piñol (CTT Almoster)
2ons. Josep Pajuelo - Jordi Gázquez (Reus Deportiu)
3ers. Arcadi Martínez - Joan Obregón (CTT Tortosa)
3ers. Ferran Perarnau - Guillem Santiago (Nàstic)

IMG 20170322 WA0004