Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

El jove Riu Xiang revalida el títol de Campió Provincial Benjamí.

Aquest passat cap de setmana, al local de la seu de la Federació Tarragonina s’ha disputat el Campionat Provincial de Tennis Taula, categoria Benjamí Mixte. Els jugadors s’han dividit en dos grups de quatre, dels quals els dos primers s’han classificat a la fase final, i els restants han disputat el quadre de consolació.

En la primera semifinal, el jugador del CTT Ganxets Rui Xiang a superat a Eudald Massegosa del CTT Cambrils per un clar 3-0. En l’altra semifinal, ha estat Claudi López del Cambrils que també ha superat a Àngel Mantani del mateix club, per un altre folgat 3-0. I en la final, de nou Riu Xiang ha demostrat un gran nivell de joc i ha superat a Claudi López per un altre 3-0.

Amb aquest resultat, el jove jugador d’origen asiàtic Riu Xiang, ha aconseguit el títol de Campió Provincial en la categoria Benjamí per segon any consecutiu, sense cedir ni un sol set en tot el torneig, fet que demostra ser una autèntica futura promesa del tennis taula tarragoní.

En la final de consolació, ha estat Laia Casanovas del CTT Ganxets qui ha aconseguit la victòria, imposant-se a Aran Bouza, també del Ganxets, per un resultat de 3 jocs a 1.

2018 prov ben mix