Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

El Reus Deportiu, nou Campió Provincial de veterans per equips 2017/2018.

Aquest passat cap de setmana, els millors equips de tennis taula de veterans de la província, s’han aplegat per disputar el Campionat Provincial de Veterans en la edició 2017/2018. Ha estat una gran jornada, amb força participació, en la que els 16 equips inscrits dels diferents clubs de la Federació Territorial Tarragonina s’han enfrontat entre si per aconseguir el títol. Recordem que en aquest torneig poden participar únicament equips formats per jugadors amb més de 40 anys.

En quant a la competició, ha estat el Reus Deportiu l’autèntic dominador, equip que enguany s’ha vist molt reforçat amb jugadors de molt renom i experiència, no tenint pràcticament rival. Recordem que en els darrers 4 anys havia estat el CTT Tortosa el vencedor, però el potent Reus Deportiu ja ha aconseguit eliminar als tortosins a la semifinal per un folgat 3-0.

En l’altra semifinal, el CTT Vinaròs superava amb una mica més d’oposició (3-1) al Nàstic de Tarragona. Per tant, la gran final l’han disputat el Reus i l’esmentat Vinaròs. Els reusencs han fet valer la seva condició de favorits i no han donat opcions, superant als del Baix Maestrat per un incontestable 3 jocs a 0. Per tant, el Reus Deportiu, format per la tripleta estel•lar Enrique Agudo, Josep Pajuelo i Jordi Gazquez s’ha adjudicat el títol de format totalment merescuda.

Finalment, destaquem també el resultat del torneig B, que ha enfrontat als segons classificats de la fase de grups, en la que el CTT Almoster s’ha imposat amb força facilitat a la resta de rivals.

El podi final ha estat el següent:

1er. Reus Deportiu

2ºn. CTT Vinaròs

3ers. CTT Tortosa i Nàstic de Tarragona

2018 prov vet eq