Ranquings 2021-2022

En una gran jornada de tennis taula disputada a les instal·lacions del Reus Deportiu, fins a 20 equips procedents de diferents clubs de la Federació Territorial Tarragonina s’han aplegat per disputar aquesta competició, recordem que poden disputar aquest torneig tots aquells equips amb jugadors de +40 anys.

En quant a la competició en si, un cop més i per 4rt any consecutiu, l’autèntic triomfador ha estat el CTT Tortosa, un equip format per els veterans Ivan Sanahuja i Arcadi Martínez que ha aconseguit una agònica i disputadíssima victòria final enfront un digne rival, el CTT Vinaròs.

Així, els tortosins, superaven a 4rts. de final a la Selva “A” amb relativa solvència, per 3-0, i a semifinals s’han enfrontat, en un dur partit, al Nàstic ”B”, al qual s’imposaven per 3-1. Per l’altra part del quadre, el CTT Vinaròs també ha anat superant eliminatòries, en aquest cas, mitjançant una treballada victòria sobre el CTT Almoster per 3-1 a 4rts. de final i a semifinals, en un altre disputat encontre han eliminat al Nàstic “A” per 3-1. Per tant, CTT Tortosa i Vinaròs han passat a disputar l’última batalla de la jornada, la gran final.

En aquesta, i amb tots dos equips molt desgastats per la llarga competició, el Vinaròs ha portat el ritme en el marcador fins situar-lo 1 a 2, per tant, a només 1 punt de la victòria. Però els tortosins en cap moment han perdut l’esperança i han tirat d’ofici per igualar a 2 el marcador. Ja en el 5è i definitiu últim punt del joc, els vinarossencs han tingut el partit pràcticament a la butxaca, avançant-se per 2 jocs a 0. Però ha estat en aquest moment, i quant ningú ho esperava, quant a arribat la reacció tortosina, anotant els 3 últims jocs consecutius, fet que ha permès als ebrencs sumar el seu 4rt títol provincial consecutiu, i confirmant la seva supremacia en aquesta competició en els darrers últims anys.

El podi final ha estat el següent:

  1. CTT Tortosa
  2. CTT Vinaròs
  3. CTT Nàstic “A” i Nàstic “B”.

IMG 20170306 WA0004

FOTO: D'EQUERRA A DRETA. Rafel i Francisco Zaragozá (CTT Vinarós, Sots-campions), Jaume Ferré ( Reus Deportiu), Albert Basora (President de la RTT), Ivan Sanahuja i Arcadi Martínez (CTT Tortosa, els Campions).