Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

La jugadora dels Ganxets Sanija Kibelko, nova Campiona Provincial de Tennis Taula 2018 en la categoria absolut femení.

Aquest passat diumenge, a les instal•lacions oficials de la Federació, s’han aplegat les millors jugadores de tennis de taula de tota la territorial tarragonina per disputar el Campionat Provincial Absolut Femení. Sens dubte, ha estat, una gran jornada de Tennis Taula, i s’ha pogut comprovar el bon nivell que aquesta categoria gaudeix a la nostra província.

El campionat s’ha disputat amb format lliga, totes contra totes. I la gran novetat ha vingut de mà de la jugadora d’origen letó Sanija Kibelko, recentment fixada pel club reusenc CTT Ganxets, jugadora de molt nivell i que ha estat l’autèntica dominadora de la jornada, superant a totes les seves rivals amb força autoritat, i per tant, aconseguint el títol de Campiona Provincial.

En segona posició ha quedat un altra esportista del mateix Ganxets, Alba Virgili, que ha realitzat també un gran torneig, cedint només contra la campiona. En la 3ª posició del podi hi ha hagut molta igualtat, amb un triple empat entre les tres jugadores del Reus Deportiu, classificant finalment per aquest ordre, Nuria Gebellí, Natàlia Altés i Lorena Altadill, cinquena classificada. Per últim, destaquem el bon paper realitzat per la jove jugadora d’origen asiàtic Chenxin Tang Quiu, de categoria alevina, que tot i classificar en 6ª i última posició, ha demostrant molt bons detalls en el seu joc.

2018 prov abs fem