Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat diumenge 21 de març, al pavelló municipal del Reus Deportiu, es va disputar el Campionat Provincial Absolut “B”, gran jornada de Tennis Taula de les nostres categories de Segona i Tercera Provincial, on la igualtat i el gran nivell de tots els esportistes ha sigut la tónica d’aquesta gran jornada, on hi ha hagut un gran nivell entre els 32 participants.

El campionat es va disputar en una primera fase amb un total de 8 grups amb 4 jugadors cadascun, i on passaven al quadre els 2 millors de cada grup al Quadre Final.

Aquest passat diumenge 18 de Febrer de 2023, es va disputar el Campionat Provincial per Equips Veterans, al Pavelló Municipal de Coma-ruga, amb la col·laboració del CTT La Lira Vendrellenca.

Amb un total de 13 equips i composats per un total de 38 jugadors inscrits.

Aquest passat 6 de Febrer de 2022, és va disputar el Campionat Provincial Parelles Mixtes de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria mixte.

Amb un total de 18 participants (9 parelles), repartits en 2 grups (un de 5 i l'altra de 4), on van passar al quadre final els 2 primers de cada grup i la resta al quadre de consolació per definir posició.

Desprès de la fase de grups, els encontres de semifinals van ser la parella ganxeta, Renata Shypsha i Jordi Ferraté que es van imposar per un ajustat 3-2 a la parella grana Marina Moya i Jordi Verdejo, i a l'altra semifinal, va a passar a la final la parella ganxeta Maria Kuznetsova i Pep Puig, per wo de la parella del Reus Deportiu (Lucia Cerdà i Jaume Ferrer), en l'enfrontament per decidir el titol, s'ho van emportar per 3-0 la parella Renata Shypsha i Jordi Ferraté

Classificació final: 

1 - Renata Shypsha i Jordi Ferraté (CTT Ganxets)

2 - Maria Kuznetsova i Pep Puig (CTT Ganxets)

3 - Marina Moya i Jordi Verdejo (Club Gimnastic)

4 – Lucia Cerdà i Jaume Ferrer (Reus Deportiu)

Enhorabona a tots els participants per l'èxit en aquesta primera edició del Campionat Parelles Mixte, i sobretot als nous Campions!!!

 

El passat diumenge 22 de Gener, es va disputar al pavelló Municipal de Vinaròs el Campionat

Provincial Individual de Veterans de la temporada 2022-23, amb una gran participación, on es
van concentrar un total de 38 participants, repartits amb 25 a la categoría +40 i 13 a la
categoría +60.

Adjuntem l'acta de la junta general de clubs que es va dur a terme el passat 9 d'octubre

Acta Junta General de Clubs