Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat diumenge 18 de Febrer de 2023, es va disputar el Campionat Provincial per Equips Veterans, al Pavelló Municipal de Coma-ruga, amb la col·laboració del CTT La Lira Vendrellenca.

Amb un total de 13 equips i composats per un total de 38 jugadors inscrits.

El passat diumenge 22 de Gener, es va disputar al pavelló Municipal de Vinaròs el Campionat

Provincial Individual de Veterans de la temporada 2022-23, amb una gran participación, on es
van concentrar un total de 38 participants, repartits amb 25 a la categoría +40 i 13 a la
categoría +60.

Adjuntem l'acta de la junta general de clubs que es va dur a terme el passat 9 d'octubre

Acta Junta General de Clubs

Aquest passat 6 de Febrer de 2022, és va disputar el Campionat Provincial Parelles Mixtes de Tennis Taula, a la seu de la RTT (Complex Educatiu de Tarragona) en categoria mixte.

Amb un total de 18 participants (9 parelles), repartits en 2 grups (un de 5 i l'altra de 4), on van passar al quadre final els 2 primers de cada grup i la resta al quadre de consolació per definir posició.

Desprès de la fase de grups, els encontres de semifinals van ser la parella ganxeta, Renata Shypsha i Jordi Ferraté que es van imposar per un ajustat 3-2 a la parella grana Marina Moya i Jordi Verdejo, i a l'altra semifinal, va a passar a la final la parella ganxeta Maria Kuznetsova i Pep Puig, per wo de la parella del Reus Deportiu (Lucia Cerdà i Jaume Ferrer), en l'enfrontament per decidir el titol, s'ho van emportar per 3-0 la parella Renata Shypsha i Jordi Ferraté

Classificació final:

1 - Renata Shypsha i Jordi Ferraté (CTT Ganxets)

2 - Maria Kuznetsova i Pep Puig (CTT Ganxets)

3 - Marina Moya i Jordi Verdejo (Club Gimnastic)

4 – Lucia Cerdà i Jaume Ferrer (Reus Deportiu)

Enhorabona a tots els participants per l'èxit en aquesta primera edició del Campionat Parelles Mixte, i sobretot als nous Campions!!!

Aquest passat cap de setmana, a la seu esportiva de la Territorial de Tarragona, el jove jugador del Reus Deportiu Pol Veciana s’ha proclamat nou campió provincial de tennis taula 2019 en la categoria de Juvenil masculí. En categoria femenina, la gran triomfadora ha estat Alba Virgili del C.T.T.Ganxets , que ha revalidat el títol del 2018. Ha estat una gran jornada, aconseguint superar la participació dels darrers anys amb fins 23 palistes de la nostra província que han mostrat un gran nivell de joc general.

Desprès de superar la fase inicial de grups, els enfrontaments més destacables han estat:

A ¼ de final, Joan Gebellí del Reus Deportiu ha superat sorprenentment al campió del 2018, Joan Martínez del CTT Tortosa per un ajustat 3 a 2, en el que ha estat, sens dubte, un dels enfrontaments més espectaculars de la jornada. A la mateixa ronda, també destaquem la gran victòria del jove jugador, tot i que encara de categoria aleví, Ruixiang Tang del Ganxets de Reus, que s’ha imposat per 3 jocs a 1 enfront Arnau Martínez (jugador del mateix club). A semifinals, Pol Veciana ha guanyat a Gebellí per 3 a 0 i Ruixiang ha superat a Claudi López del CTT Ganxets (ressaltem també el mèrit, ja que tots dos semifinalistes són de categoria aleví).

En la gran final, l’esmentat Pol Veciana no ha donat gaires opcions al sempre sorprenent Ruixiang Tang, imposant-se amb força solvència per 3 jocs a 1. Aquest ha estat l’únic joc que ha cedit Veciana en tot el campionat. Amb aquest resultat, es confirma que tant el Reus Deportiu com el CTT Ganxets són els autèntics dominadors de la categoria, amb dos jugadors a semifinals cadascú.

En la categoria juvenil femení, han estat 5 les jugadores que s’han disputat el títol, enfrontant-se totes entre si. La campiona final ha estat Alba Virgili del Ganxets de Reus, que ha aconseguit reeditar la victòria del 2018, superant a la subcampiona Chenxin Tang per 3 jocs a 1, en un partit molt igualat en tots els parcials. La tercera posició final ha estat per Laia Casanovas del Ganxets i quarta classificada Renata Shypsha del CTT Cambrils (jugadora de categoria prebenjamí).