Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Aquest passat diumenge 21 de març, al pavelló municipal del Reus Deportiu, es va disputar el Campionat Provincial Absolut “B”, gran jornada de Tennis Taula de les nostres categories de Segona i Tercera Provincial, on la igualtat i el gran nivell de tots els esportistes ha sigut la tónica d’aquesta gran jornada, on hi ha hagut un gran nivell entre els 32 participants.

El campionat es va disputar en una primera fase amb un total de 8 grups amb 4 jugadors cadascun, i on passaven al quadre els 2 millors de cada grup al Quadre Final.

 

En vuitens de final les eliminatòries se les van endur Sebastià Mas (CTT Amposta), Andrey Mudryak (CJ Ulldecona), Julià Pamies (CTT MOntbrió), Sergio Perez (AEC Reus), Eric Matamoros (CTT Amposta), Oriol Crivillé (CTT La Selva), Martí Pi (CTT Els Mets) i Pau Fonts (CTT Mora Ebre), davant de Mathias Debrun (CTT Salou), Jose Luis Mora (CTT La Selva), Josep M. Serret (CTT La Selva), Ernest Estape (CTT Els Mets), Mihail Castrubin (CTT Mora Ebre), Eduardo Fuertes (CTT Mora Ebre), Gemma Melero (Reus Deportiu) i David Ferràs (Club Gimnàstic) respectivament.

En l'eliminatoria de Quarts de Final, van passar a semifinals Andrey Mudryak, Sergio Perez, Oriol Crivillé i Martí Pi al vencer davant de Sebastià Mas, Julià Pàmies, Eric Matamoros i Pau Fonts respectivament. En la següent els classificats per la gran Final, van ser Sergio Perez i Oriol Crivillé al guanyar els seus partits davant de Andrey Mudryak i Martí Pi (aquest van completar el podium d'aquesta competició i que dona plaça per poder disputar l'Absolut "A"). I a la gran final el guanyador del partit i nou campió Absolut "B" va ser pel jugador del CTT La Selva Oriol Crivillé al endur-se el partit davant de Sergio Perez de l'AEC Reus. 

Gran jornada del TT tarragoní la viscuda aquest finde a les instal·lacions del Reus Deportiu.

Enhorabona al campió, a tots els premiats i participants, ENHORABONA!!!

A continuació teniu tots els resultats.

G1

G2

G3

G4

G5

G6

G7

G8

QF