Calendari lligues 2023-2024

Ranquings 2023-2024

Benvolguts amics, dins de l'esforç constant per anar afegint millores i funcionalitats en la nostra web, avuí us anunciem una novetat més, la consulta dels rànquings individuals per a cada categoria. Per poder accedir als rànquings, podeu trobar a la part dreta de la pàgina principal un enllaç per a cada categoria a excepció de la lliga de promoció, ja que degut al sistema de joc diferent d'aquesta lliga, encara no està disponible.

Degut a problemes tècnics, al igual que en els resultats per equips, els punts de la primera jornada encara no estan comptabilitzats. Esperem solucionar-ho ben aviat.

També podreu trobar jugadors marcats amb color vermell, això indica que el sistema ha detectat algun resultat introduït incorrectament i que intentarem solucionar el més aviat possible. Els jugadors que en el moment d'introduir els resultats, el sistema no els reconeix, encara no es mostren correctament, també estem treballant per solventar-ho.

Els punts dels dobles no estan comptabilitzats en el rànquing individual.

Per qualsevol error que detecteu, dubte, suggerència o millora us podeu dirigir a l'adreça de correu electrònicAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.